Vita de Vie – Fenomental XX ani at /FORM SPACE

Cand

16/11/2019
8:00 pm - 11:59 pm

Unde

Form Space
Aleea Stadionului, nr. 2
Cluj Napoca

Viţa de Vie sărbătoreşte 20 de ani de la lansarea albumului lor cult, Fenomental (1999), printr-un turneu în cadrul căruia îl vor cânta integral.

Lansat în 1999, FENOMENTAL este un album cult, primul disc de aur al unei trupe de rock din România (peste 1.000.000 de unităţi vândute), având ca main assets “Basul şi cu toba mare” şi un ambalaj cu totul şi cu totul diferit, o cutie de medicamente.
Plecând de la premisa că muzica este medicament, pe langa aspectul ambalajului, inlayul este conceput ca o prescripţie care conţine Modul de administrare, Compoziţie, Indicaţii, Contraindicaţii și Reacţii adverse, la fel ca orice alt produs farmaceutic de pe piaţă.

Este primul disc românesc înregistrat, mixat şi masterizat integral în afara ţării (Germania), cu premii obţinute pentru cel mai bun album rock, cel mai bun videoclip şi cea mai buna piesă rock (Basul şi cu toba mare), fiind albumul care a pus Viţa de Vie în primul eşantion al trupelor româneşti.

Anul acesta, împlinindu-se 20 de ani de la lansarea lui, Viţa de Vie pregăteste un turneu şi o reeditare a acestuia într-o ediţie limitată de 300 de unităţi numerotate în format vinyl de 180 grame, concretizându-se în acelaşi timp prima apariţie discografică în acest format a trupei.

Vița de Vie FENOMENTAL XX înseamnă:
– Adrian Despot – chitară şi voce
– Sorin Tănase – tobe
– Cezar Popescu – chitară
– Adrian Ciuplea – bass
– Mihai Ardelean – clape

https://www.facebook.com/vitadevie
http://www.youtube.com/vitadevieofficial
https://www.instagram.com/vita_de_vie/
………………………………..
Concertul va fi deschis de catre The Sonic Taste

The Sonic Taste este o trupă de rock’n’roll bucureștean, formată în 2018 de doi membri: Mircea Petrescu (voce și chitară) și Mihai Nicolau aka ”Baby Jesus” (tobe).

Abordarea muzicală a celor doi este una fresh cu influențe variate, de la punk până la blues-rock, la country și chiar la sonorități agresive – care să aducă ”un nou vibe în deja aproape monotonul rock românesc”.

O scurtă, dar precisă descriere a trupei ar fi: ”When Biffy meets Grohl and drinks with Liam” – adică un mix între Biffy Clyro, Dave Grohl și Liam Gallagher.

THE SONIC TASTE înseamnă:
Mircea Petrescu – voce/chitară
Mihai “Baby Jesus” Nicolau–tobe/percutii
& Guest

#ViţaDeVie #FenomentalXX #TheSonicTaste #FormSpace

Bilete disponibile prin