VIȚA De VIE în concert la Kripton Club Pub&Grill – Severin

Cand

13/10/2017
9:00 pm - 11:30 pm

Unde

Kripton Club Pub&Grill
Str. Crisan 8A
Drobeta-Turnu Severin

Pe 13 Octombrie, Kripton Club Pub&Grill vă propune un eveniment cu totul special – concertul trupei VIȚA DE VIE la Drobeta Turnu Severin !
Biletele se pun în vânzare la locația concertului din str.Crisan nr.8,incepand cu data de 5 septembrie, zilnic intre orele 12-22.Rezervarea meselor se va face in momentul achizitionarii biletelor.La acest spectacol este interzis accesul persoanelor sub 14 ani! Pret bilet 60 lei.

Locurile sunt limitate!
Info 0753241035 sau in str.Crisan nr.8

https://www.facebook.com/vitadevie
http://www.youtube.com/vitadevieofficial

Vino la Kripton Club Pub&Grill să fii aproape de artiştii tăi preferaţi şi să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-ul exceptional şi calitateasunetului îţi garantează cea mai plăcută experienţă live.

Având noua materiale discografice la activ, Vița de Vie au devenit în cei peste 20 de ani de activitate cea mai iubită trupă de rock alternativ din România.
În 1999 Vița de Vie dă marea lovitura pe piața muzicală românească odată cu lansarea albumului „Fenomental” și a videoclipului piesei „Basul și cu toba mare”, iar în 2000 este lansat videoclipul „Vino la mine”, când Vița de Vie primește premiul Otto pentru cea mai bună formație, acordat de revista Bravo.
Albumul „Exxtra” este lansat în 2001, alături de videoclipurile „Sunetul mai tare” și „Liber”, cuprinzând colaborări cu Șuie Paparude, Paraziții, Ganja și K-Gula.
Un an mai tarziu, “Exxtra” primește premiul UPFR pentru «Cel mai bun album alternativ», sunt lansate albumul „Doi” și videoclipul „Visare”, iar în 2003 apar videoclipurile „Varza” și „Totata”. După albumele “Egon”, “Fenomental” și “Fetish”, Vița de Vie lansează “Acustic”, un material ce cuprinde cele mai cunoscute piese ale trupei, reorchestrate intr-o maniera neobisnuita, mergand uneori pana la clasic, jazz sau bossanova. In 2014, Vita de Vie a sarbatorit alaturi de fani implinirea a cincisprezece ani de la lansarea celui mai bine vandut album – “Fenomental” – printr-un turneu national ce s-a incheiat in octombrie cu un concert de proportii sustinut la Arenele Romane, la care au participat peste 3000 de oameni.
Anul 2016 este pentru Vița de Vie un prilej de mare sărbătoare. După aniversarea de 20 de ani, din 20 februarie, cu Arenele Romane pline ochi, trupa si-a continuat starea de sărbătoare la cote cât mai înalte: pe 29 octombrie, tot la Arenele Romane, lansand album Șase (+). În luna mai 2017 au lansat ultimul videoclip si single, la piesa HAI HUI.