Vița de Vie la #Medifun18

Cand

13/10/2018 - 14/10/2018
10:30 pm - 4:00 am

Unde

Medifun
Plutelor
Sângeorgiu de Mureș

Vița de Vie – Day 3 #Medifun18

Având nouă materiale discografice la activ, Vița de Vie au devenit în cei peste 22 de ani de activitate cea mai iubită trupă de rock alternativ din România, dar poate ce-i mai important e că au crescut împreună cu fanii lor și au avut grija unii de ceilalti. Pentru ei au încercat să țină mereu ștacheta ridicată, iar asta i-a adus în locul pe care îl ocupă azi.

Anul 2016 fost pentru Vița de Vie un prilej de mare sărbătoare. După aniversarea de 20 de ani, din 20 februarie, cu Arenele Romane pline ochi, trupa a menținut starea de sărbătoare la cote înalte: pe 29 octombrie, au lansat prima parte a albumul ȘASE/ȘASE, ȘASE(+), urmând ca în toamna anului 2018 să lanseze partea a doua, ȘASE(-).

„Pentru ȘASE (-) ne-am propus ca fiecare din cele 6 piese care o să îl compună să aibă și un suport video. Din cauza asta, lucrurile se mișcă puțin mai greu ca la ȘASE (+), însă rezultatele sunt pe masură. Am păstrat simbolistica generală a conceptului Șase/Șase, însă am simțit nevoia să aducem ceva în plus.” Adrian Despot

https://www.facebook.com/vitadevie
http://www.youtube.com/vitadevieofficial
http://www.medifun.ro

Bilete:
https://www.iabilet.ro/bilete-medifun-36093/

Bilete disponibile prin