Vița de Vie – lansare single și videoclip / Fratelli

Cand

23/03/2018 - 24/03/2018
7:00 pm - 1:30 am

Unde

Fratelli Studios
Str. Glodeni 1-3
Bucuresti

Vineri, 23.03.2018. 7PM
Fratelli Social Events, Str. Glodeni, nr. 1-3, București

Bilete sunt disponibile în rețeaua iaBilet.ro și au următoarele valori: 50 de lei pana pe 23 februarie // 60 de lei pana pe 15 martie // 70 de lei până pe 23 martie și la locatie, în limita disponibilității.

www.iabilet.ro/bilete-vita-de-vie-lansare-single-si-videoclip-32209/
……………………..……………..
Vița de Vie lanseză un nou single și videoclip extras de pe partea a doua a albumului ȘASE/ ȘASE, ȘASE(-).

Pentru ȘASE (-) Vița de Vie și-a propus ca fiecare din cele 6 piese care va compune albumul să aibă și un suport video iar rezultatele vor fi pe măsura. Au păstrat simbolistica generală a conceptului Șase/Șase, însă au simțit nevoia să aducă ceva în plus.

Pe 23 martie, Fratelli va fi gazda evenimentului de lansare al single-ului și videoclipului cu numărul trei extras de pe albumul ce se va lansa în curând.

Despre Vița de Vie putem să vă povestim multe: că fac muzică de peste 20 de ani, că au lansat 9 albume, dar poate ce-i mai important e că au crescut împreună cu fanii lor și au avut grijăunii de ceilalti. Pentru ei au încercat să țină mereu ștacheta ridicată, iar asta i-a adus în locul pe care îl ocupă azi.

Continuarea tradiției sprijinirii trupelor din noul val a devenit o obligativitate morală pe care noi ne-o asumam, drept pentru care opening acturile acestui spectacol vor fi realizate de Flesh Rodeo, Tourette Roulette, Fried Friend

Bilete disponibile prin