Vita-De-Vie live in JamStage / Afterparty cu LEO

Cand

21/01/2017 - 22/01/2017
9:00 pm - 6:00 am

Unde

JamStage
Calea Rahovei 147-153
București

Vița de Vie Live! in JamStage
Afterparty cu LEO

Vita-De-Vie si-au lansat partial la sfarsitul lui Octombrie un nou material discografic, menit sa incununeze cei peste 20 de ani de activitate ai trupei. “Sase (+)” reprezinta prima parte din albumul Sase/Sase.

„Noul album Viţa de Vie este rezultatul a tot ce am acumulat în ultimii ani. Este un amalgam de emoţie şi energie, decantat prin filtrul celor 20 de ani petrecuţi pe metereze”, spune Adrian Despot.

Sambata 21 Ianuarie vom avea ocazia sa-i vedem pe scena din JamStagesi sa le ascultam noile piese cantate live, dar si multe din melodiile lor consacrate de pe celelalte albume, in primul concert sustinut in Bucuresti in 2017. Nu uitati, Vita-de-Vie va lansa cate un nou single de pe albumul “Sase (+)” pe fiecare 20 ale lunii.

Viţa de Vie înseamnă: Adrian Despot (voce, chitară), Sorin Pupe Tănase (tobe), Cezar Popescu (chitară), Adrian Ciuplea (chitară bas) şi Mihai Ardelean (clape).

Warm-Up & Afterparty cu LEO (aka Leonardo Stănoi), promotor al culturii alternative în România cu peste 18 ani de experiență.

= JamStage =
live music pub, creative hub, club & more
Calea Rahovei 147-153 (Palatul Bragadiru)
www.jamstage.ro

Gazduit de Palatul Bragadiru, o frumoasa cladire incarcata de istorie unde vechiul si noul formeaza o sinergie armonioasa, JamStage promite sa devina un adevarat hub cultural pe care cu siguranta il vei indragi.

Puncte de reper: Palatul Bragadiru se afla foarte aproape de Piata Regina Maria (Rond Cosbuc), nu in Comuna Bragadiru :))
Harta: http://tinyurl.com/jbkhphq

Biletele se pot procura in avans de pe iaBilet.ro (incepand de Miercuri 4 Ianuarie) la pretul de 35 Lei, sau de la intrare in ziua evenimentului, la pretul de 45 Lei. Dupa terminarea concertului, intrarea este libera.

Pentru rezervari mese sunati la 0786.890.800 (Dupa ora 14.00)

Bilete disponibile prin