WTF – Way Too Far Rock Festival 2018

Cand

10/08/2018 - 12/08/2018
8:00 pm - 2:00 am

Unde

Wonderland Skiing Resort
Str. Aerodromului
Bistrita

Way Too Far Rock Festival, prescurtat, WTF, este un festival organizat în Bistrița-Năsăud, un eveniment care își propune să ofere publicului o experiență muzicală completă, prin îmbinarea mai multor genuri rock, dar și prin întâlnirea pe aceeași scenă, a unor nume vechi, consacrate, cu artiști ai momentului. Way Too Far își propune, de asemenea, prin line-up-ul diversificat, o anulare a barierelor între artiștii și iubitorii diverselor genuri de muzică rock. Way Too Far este un eveniment care, chiar dacă are și o latură de entertainment, pune mai mult accent pe calitatea producțiilor muzicale, astfel încât publicul să fie conștient de faptul că asistă, în primul rând, la un concert unde primează mesajul artistic.
Evenimentul dispune de un spațiu vast de desfășurare, în apropierea aerodromului, cu zonă de camping temporară, dotată cu utilități pe perioada festivalului. Pe perioada evenimentului se vor desfășura activități din categoria entertainment. De asemenea, va exista o zonă comercială care va deservi publicul prezent la festival.

PROGRAM

10 august

Andrew McGuinnness
Iarba Fiarelor
Trees Orchestra
Grimus
Altar
Celelalte Cuvinte

11 august

7Pași
The Mono Jacks
Coma
Robin and the Backstabbers
Taxi

12 august
Ethernus
Riot Monk
Days of Confusion
Omul cu Șobolani
Vița de Vie

Categorii de bilete:
Early Bird: 50 lei (până în data de 20 martie)
Presale: 60 lei (20 martie – 1 iunie)
Regular: 90 lei (1 iunie – 10 august)

Prețul biletelor include acces general pe tot parcursul festivalului și camping.Copiii cu vârste de până la 10 ani au acces gratuit.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizicaiabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

Bilete disponibile prin