Z.O.B. II SKA-NK II Happy Punk

Cand

08/04/2016
8:00 pm

Unde

Club Fabrica
Strada 11 iunie nr 50
Bucuresti

Mijloace de transport: 7, 47, 232

SKA-NK este o trupa ce s-a format pe taramuri baimarene in vara anului 2010. Fiind amatori de muzica vesela, au hotarat ca numele formatiei sa fie o abreviere a stilurilor principale care ii definesc: ska-ul si punk-ul, rezultand Ska-nk. Mai mult, in piesele lor se observa si influente reggae sau rap. Piesele ating o gama vasta de subiecte, de la cele mai serioase, pana la versuri pline de umor sau jocuri de cuvinte indraznete.
In 28 decembrie 2011 au lansat albumul de debut “Suntem la televizor”, iar in 16 septembrie 2012, primul lor videoclip oficial la piesa “M-am saturat de ploaie”.

Printre piesele care sau bucurat de o popularitate sporita au fost si “Nu mai sta in spate” sau “Boxele, rotile”, care au fost difuzate in heavy rotation de Radio Guerrilla.

Cel mai recent videoclip official, pentru piesa “Arata-i c-o iu…” a devenit viral, ajungand in scurt timp la peste 100 de mii de vizualizari.

Anul 2015 le-a adus baietilor de la Ska-nk cel de-al doilea album – Pe Acorduri de Vara – si implicit un turneu de promovare al acestuia.

https://www.facebook.com/skaaaa.nk

https://www.youtube.com/user/SkankVideosTv

Cunoscuti pentru celebrele piese “Telenovele”, “Prietena mea”, “Printre nori”, “Cantec de dragoste” sau “Clona” si pentru stilul punk rock abordat, ZOB au participat la numeroase festivaluri din Bucuresti si din tara, deschizand concertele formatiei rock de traditie Iris in cadrul turneului lor national “Digital Athenaeum” sau concertele unor artisti straini ca Dio si Billy Idol. Din 2011, ZOB introduc un show special de Craciun -“Who Killed Santa” – devenit deja traditie in perioada sarbatorilor.

Componenta ZOB ii include pe Vlase (solist vocal, bass), Mosu (chitara, voce), Lonti (chitara, voce) si Forrest (tobe), formula ce a ramas in picioare de la infiintarea trupei in 1993.

https://www.facebook.com/zob

https://www.youtube.com/user/trupaZOB

 


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/darkside/public_html/entertainment/wp-content/plugins/advanced-custom-fields-pro/includes/api/api-template.php on line 499