Zob – Lansare De Album

Cand

06/05/2016
9:30 pm

Unde

Club Hush
Str. Panselelor nr. 2
Pitesti

Formația, în formula sa inițială, și-a început activitatea în anul 1988, în timp ce membrii săi erau încă în liceu. În anul 1993, după o serie de schimbări de nume și componență, cei patru – Moșu, Vlad, Lonți și Forrest – au devenit ZOB.
Spectacolele lor i-au transformat curând în cea mai puternică forță din undergroundul Românesc.
Cunoscuți pentru celebrele piese “Telenovele”, “Prietena mea”, “Printre nori”, “Cântec de dragoste” sau “Clona” și pentru stilul punk rock abordat, ZOB au participat la numeroase festivaluri din București și din țară, deschizând concertele formației rock de tradiție Iris în cadrul turneului lor național “Digital Athenaeum” sau concertele unor artiști străini ca Dio și Billy Idol. Din 2011, ZOB introduc un show special de Crăciun -“Who Killed Santa” – devenit deja tradiție în perioada sărbătorilor.
În octombrie 2015, ZOB lansează materialul cu numărul 6 al formației, “Deviant” Noul disc, ce conține 12 melodii și marchează începutul colaborării cu Universal Music Romania.
“Deviant” a fost înregistrat și mixat la Sysound Studio de catre Mihai Pop, masterizat la Mastervargas NY de către Cristian Varga, în timp ce cover artwork-ul a fost realizat de Călin Răduță.
Componența ZOB îi include pe Vlase (solist vocal, bass), Moșu (chitară, voce), Lonți (chitară, voce) și Forrest (tobe), formulă ce a rămas în picioare de la înființarea trupei în 1993.
În 23 de ani de existență, ZOB ne-au intrat în suflete cu ajutorul a 6 materiale discografice:

INTRARE :25 LEI

REZERVARI:0733.956.283


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/darkside/public_html/entertainment/wp-content/plugins/advanced-custom-fields-pro/includes/api/api-template.php on line 499